HOME / Natječaji /
Poziv za sudjelovanje osoba aktivnih u radu s mladima u projektu Europe Goes Local

Poziv za sudjelovanje osoba aktivnih u radu s mladima u projektu Europe Goes Local

Agencija za mobilnost i programe Europske unije poziva zainteresirane profesionalce/ke angažirane u radu s mladima na lokalnoj razini da se prijave za člana/icu nacionalne skupine projekta EUROPE GOES LOCALSupporting Youth Work at the Municipal Level.

 

Tijekom implementacije ovog projekta Agencija za mobilnost i programe EU zadužena je za koordiniranje aktivnosti na nacionalnoj razini te koordiniranje nacionalne skupine stručnjaka koju u ovom trenutku čine četiri člana iz civilnog i akademskog sektora.

 

Druga ciljna skupina sudionika bit će 15 predstavnika jedinica lokalne samouprave te do 5 osoba koje su aktivne u području rada s mladima.

 

Više informacija o projektu potražite na poveznici.

 

Sudjelovanje u radu nacionalne skupine uključuje sljedeće aktivnosti projekta:

  • početna konferencija 16. listopada 2017. godine u Zagrebu
  • trodnevno osposobljavanje u proljeće 2018. godine
  • sudjelovanje na međunarodnoj konferenciji tijekom 2018.
  • multipliciranje rezultata projekta na lokalnoj razini u Hrvatskoj uz potporu AMPEU i drugih članova nacionalne radne grupe

 

Troškovi sudjelovanja pokriveni su sredstvima projekta, a sudionici se trebaju obvezati jedino na kontinuirano i aktivno sudjelovanje u aktivnostima ovog projekta, odnosno do 1. kolovoza 2018. Daljnja suradnja bit će predmet dogovora svih uključenih i definirana planom rada za narednu godinu.

 

Prva aktivnost projekta bit će konferencija na temu rada s mladima, koja će se održati 16. listopada 2017. godine u Kući Europe u Zagrebu, Ulica Augusta Cesarca 4. Program događanja bit će dostavljen naknadno, a putni troškovi za sudionike izvan Zagreba refundiraju se sredstvima projekta.

 

Ukoliko ste aktivni u radu s mladima i zainteresirani ste za sudjelovanje, ovim putem Vas pozivamo da iskažete interes pisanim putem na e-mail adresu: tca_mladi@mobilnost.hr do 5. listopada 2017. godine.

 

Iskazu interesa potrebno je priložiti životopis iz kojeg je razvidno dosadašnje djelovanje u području mladih te motivacijsko pismo za uključivanje u projekt. U slučaju velikog interesa, odabir kandidata će se vršiti na temelju navedenih dokumenata.

Radujemo se Vašem interesu i sudjelovanju u projektu!

 

Tekst poziva objavljen je ovdje.

datum otvaranja: 23.09.2017.
datum zatvaranja: 05.10.2017.
otvoren: Ne
datum objave: 23.09.2017.

Kutak za studente

Kutak za mlade