HOME / Novosti /
Eurodesk i Youthpass nagrađuju - natječaj za sudionike projekata programa Erasmus+ i njegovih prethodnika u području mladih „Moje Youthpass iskustvo”

Eurodesk i Youthpass nagrađuju - natječaj za sudionike projekata programa Erasmus+ i njegovih prethodnika u području mladih „Moje Youthpass iskustvo”

 

Agencija za mobilnost i programe Europske unije i mreža Eurodesk objavljuju natječaj za sudionike projekata Erasmus+ programa i njegovih prethodnika u području mladih pod nazivom „Moje Youthpass iskustvo”. 

 

Pobjednik natječaja ostvarit će pravo na boravak u hostelima Hrvatskog ferijalnog i hostelskog saveza u Republici Hrvatskoj u iznosu od 1.000,00 kn u toku godine dana. Dodjela nagrade obavit će se u sklopu godišnje tematske konferencije 28. studenog 2017. u Zagrebu. Ostale 4 nagrade u vidu iskaznice za mlade Hrvatskog ferijalnog i hostelskog saveza te promotivnih materijala, bit će dostavljene prijaviteljima rangiranima od 2. – 5. mjesta na njihove kućne adrese.

 

Cilj je ovog natječaja promicanje korisnosti Youthpass alata u svim aspektima života, rada i obrazovanja.

 

Natječajem će biti odabrana najljepša priča primjene Youthpassa iz bilo kojeg segmenta svakodnevnog života, rada ili daljnjeg obrazovanja i usavršavanja.

 

Prijaviti se mogu svi sudionici u dobi 13 – 30 godina koji su sudjelovali u projektima Erasmus+ programa i njegovih prethodnika financiranih od strane Agencije za mobilnost i programe EU te koji su upoznali Youthpass proces i na kraju sudjelovanja u projektu im je izdana Youthpass potvrda. Prijava nije formalno prihvatljiva ako sudioniku po završetku projekta nije izdana Youthpass potvrda. Izrazi koji imaju rodno značenje u ovom tekstu natječaja odnose se jednako na muški i ženski rod.

 

Prijave su individualne. Na natječaj se ne može prijaviti cijela skupina ili organizacija.

 

Broj prijava nije ograničen te sudionik može ispričati više svojih iskustava u primjeni Youthpassa u različitim životnim situacijama.

 

Organizacije pozivamo da potaknu sudionike na sudjelovanje u ovom natječaju jer uspješna priča sudionika za sobom nosi i uspješnu provedbu projekta od strane organizacije. Time je ovo ujedno i dobra prilika organizacijama da i sebe predstave kao poželjnog partnera u budućim projektima putem uspješnih priča svojih sudionika.

 

Krajnji rok za podnošenje prijava je 20. studenoga 2017. godine.

 

Prijava se sastoji od pisanog ili video uratka o primjeni Youthpass potvrde i osobnih kontakata sudionika. Uradak može biti na hrvatskom ili na engleskom jeziku. Pisani uradak treba sadržavati najmanje 1000 znakova teksta s razmacima. Video uradak treba sadržati do jedne minute priče sudionika o primjeni Youthpassa.

 

Sudionici su pozvani osmisliti uradak na jednu ili više sljedećih podtema:

  • Kako mi je Youthpass pomogao u profesionalnom razvoju? Na koji je način Youthpass proces te potvrda dobivena sudjelovanjem u projektima iz područja mladih povećavala moju zapošljivost/napredovanje na trenutnom radnom mjestu?
  • Na koji način je Youthpass proces pridonio mom osobnom razvoju te unaprijedio moje vještine i kompetencije?
  • Na koji način je Youthpass pridonio mom daljnjem obrazovanju? Kako sam ga iskoristio/la prilikom upisa na željeni fakultet?
  • Što bi izdvojio/la kao poseban doprinos Youthpass procesa u mom osobnom i profesionalnom razvoju?

 

Radi se o prijedlozima te su dobrodošli i radovi na druge podteme.

 

Ovim Natječajem odabrat će se 5 najljepših priča primjene Youthpassa iz bilo kojeg segmenta svakodnevnog života, rada ili daljnjeg obrazovanja i usavršavanja.

 

Detaljne informacije dostupne su u PRAVILNIKU NATJEČAJA.

datum početka: 13.11.2017.
datum objave: 13.11.2017.

Kutak za studente

Kutak za mlade