HOME / Natječaji /
Eurodesk te vodi u Europu - putuj, uči i vrati se kući!

Eurodesk te vodi u Europu - putuj, uči i vrati se kući!

Je li i tvoja novogodišnja odluka više putovati, naučiti nešto novo i započeti avanturu koja će obilježiti godinu pred tobom? Uz nešto znanja i malo sreće, Eurodesk ti može pomoći da ostvariš svoje želje! Eurodesk mreža pruža ti informacije o europskim mogućnostima, programima mobilnosti, natječajima, mogućnostima za aktivno uključivanje u društvo te drugim korisnim i zanimljivim temama za mlade. Informiraj se i osvoji neku od super nagrada – InterRail karte za putovanje vlakom u Europi (jedan mjesec, 15 dana ili 5 dana), IYTC kartice za ostvarivanje brojnih popusta (aviokarte, ulaznice, hosteli…), knjige s tematikom putovanja našeg poznatog mladog pustolovca Davora Rostuhara.

 

Kako do nagrada?

Riješi kviz o programu Erasmus+ i mogućnostima za mlade – pitanja će ti pomoći da dođeš do vrlo korisnih informacija, a nadamo se da će te i inspirirati da se uključiš u neku od aktivnosti! Nagradni natječaj otvoren je za mlade do 30 godina i traje do 20.12. Nagrade najsretnijima stižu taman pod bor!

 

Bonus zadatak za kreativce – ti smisli slogan o mobilnosti mladih, a mi ćemo naći kreativne načine da ga iskoristimo. Naravno, autorima najboljih slogana slijedi i bonus nagrada!

 

Gdje se informirati?

 

Opći uvjeti natječaja

datum otvaranja: 09.12.2015.
datum zatvaranja: 20.12.2015.
otvoren: Ne
datum objave: 09.12.2015.