Informativni dan o programu Erasmus+ za područje sporta

Središnji državni ured za šport organizira Informativni dan o programu Erasmus+: Sport 2. ožujka 2018. u kongresnom centru Forum, Radnička cesta 50 u Zagrebu s početkom u 10 sati. Svrha je ovog informativnog dana podizanje razine svijesti o mogućnostima koje pruža program Erasmus+ na području sporta i poticanje potencijalnih dionika na korištenje EU potpora za razvoj sporta.

 

Na informativnom danu predstavit će se pravila za podnošenje prijedloga kako bi potencijalni prijavitelji bolje razumjeli mogućnosti koje pruža program Erasmus+ na području sporta. Održat će se i panel-diskusija s voditeljima projekata kroz koju će potencijalni prijavitelji steći bolji uvid u pripremu i provedbu projekata. Sudjelovati mogu predstavnici neprofitnih sportskih udruga i drugih prihvatljivih prijavitelja kao što su jedinice lokalne i područne samouprave te neprofitne javne odgojno-obrazovne ustanove.

 

Prijave za sudjelovanje podnose se isključivo putem službenog e-obrasca do 27. veljače 2018. u 12 sati. U slučaju da broj prijavljenih premaši broj raspoloživih mjesta u dvorani, prednost će imati predstavnici neprofitnih sportskih udruga, a zatim i predstavnici drugih organizacija koji su prihvatljivi prijavitelji. S obzirom na to da su prihvatljivi prijavitelji samo pravne osobe, prijave fizičkih osoba neće se prihvaćati. Informacije o programu informativnog dana mogu se dobiti telefonski na 01/ 604-2975.

 

Poziv na podnošenje prijedloga za program Erasmus+: Sport otvoren je do 5. travnja 2018. godine u 12:00 h. Prijave se predaju putem službenih stranica Europske komisije.

 

 
datum objave: 15.02.2018.