Što mladi u Hrvatskoj misle o utjecaju epidemije bolesti COVID-19 i budućnosti EU-a?

Središnji državni ured za demografiju i mlade u suradnji s Institutom za društvena istraživanja u Zagrebu, objavili su upitnik o mišljenju mladih o utjecaju epidemije bolesti COVID-19 na kvalitetu života, budućnosti Europske unije te podršci prema starijim građanima.

 

Pozivaju se mlade osobe od 15 do 30 godina da izdvoje 10 minuta za ispunjavanje upitnika te svojim odgovorima doprinesite kreiranju zaključaka o utjecaju epidemije bolesti COVID-19 na život mladih u Hrvatskoj. Također, u upitniku koji je potpuno anoniman istražuju se i stavovi mladih o budućnosti EU te o podršci prema starijim građanima. 

 

Poveznica na upitnik: Istraživanje - Mišljenje mladih o utjecaju epidemije bolesti COVID-19 na demografsku sliku i mlade u RH i EU

 

Zaključci će biti prezentirani na konferenciji  „Demografski izazovi Republike Hrvatske i Europske unije nakon COVID-19 pandemije” 7. listopada 2021. godine, a više informacija možete pronaći na službenim internetskim stranicama Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

 

mladi

datum objave: 01.09.2021.