HOME / Novosti /
eTwinning godišnja konferencija, 13. studenoga 2015.

eTwinning godišnja konferencija, 13. studenoga 2015.

Agencija za mobilnost i programe EU pridružuje se europskom obilježavanju 10 godina jedne od najuspješnijih europskih inicijativa u području odgoja i obrazovanja – eTwinningu – u kojem odgojno-obrazovna zajednica Republike Hrvatske iznimno zainteresirano i aktivno sudjeluje proteklih pet godina. Osim proslave desete godišnjice portala, ovogodišnja konferencija usmjerena je na unaprjeđenje kvalitete projekata, tako da u najvećoj mogućoj mjeri pridonose jačanju nastavničkih i učeničkih kompetencija putem eTwinninga. Predstavit će se tako i primjeri dobre prakse u razvoju kompetencija te nagraditi najbolji eTwinning projekti u školskoj godini 2014./2015. U sklopu konferencije bit će predstavljena i izložba razrednih ekipa u okviru natječaja „Slavimo s eTwinningom“.

 

Konferencija će se održati u petak 13.11.2015. u Zagrebačkom kazalištu mladih (Teslina 7, dvorana Polanec), u Zagrebu, od 09:30 do 16:30. Program konferencije možete preuzeti ovdje.

 

Molimo da svoje sudjelovanje na konferenciji potvrdite ispunjavanjem obrasca najkasnije do ponedjeljka, 2. studenoga 2015. godine. Odobrenje sudjelovanja primit ćete elektroničkom poštom po isteku roka za prijavu. U slučaju ispunjavanja prijave i naknadne potrebe odustanka, molimo da otkažete svoje sudjelovanje slanjem poruke na etwinning@mobilnost.hr

 

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno. Broj mjesta je ograničen.

 

Napomena: Agencija za mobilnost i programe Europske unije ne financira troškove putovanja, dnevnice ili troškove zamjene.

datum objave: 04.11.2015.