Poziv na prijavu za sudjelovanje na seminaru „Results Plus: The sound of projects“

Agencija za mobilnost i programe EU poziva vas na prijavu za sudjelovanje na seminaru u okviru aktivnosti transnacionalne suradnje pod nazivom „Results Plus: The sound of projects“ koja će se održati u Rumunjskoj, u Bukureštu, od 18. do 23. lipnja 2018. Budući da je seminar međunarodnoga karaktera, radni je jezik engleski.

 

Seminar je usmjeren na bolje razumijevanje diseminacijskih aktivnosti i korištenja rezultata projekata strateških partnerstava u okviru programa Erasmus+.

Svrha je ovog seminara razumijevanje DEOR koncepta (Dissemination and Exploitation of Results – Diseminacija i korištenje rezultata): diseminacije, korištenja projektnih rezultata u svrhu njegove održivosti, vidljivosti projektnih rezultata, promocije rezultata i sl. Također, sudionicima ovog seminara ponudit će se prikladni alati za kvalitetnije planiranje DEOR aktivnosti povezanih s rezultatima projekata. Sudjelovanjem na ovom seminaru, korisnici Programa moći će jasno razlikovati elemente koje određuju diseminacijske aktivnosti i aktivnosti korištenja rezultata te će usvojiti nove alate za kreiranje što kvalitetnijih DEOR aktivnosti.

 

Ciljana skupina

Seminar je otvoren za sudjelovanje nastavnicima, profesorima i ostalim obrazovnim djelatnicima koji provode Erasmus+ projekte Ključne aktivnosti 2 strateških partnerstava te onima koji su prijavili projekte strateških partnerstava u okviru natječaja za Erasmus+, ali im oni nisu odobreni. Profesionalno iskustvo i odgovornosti vezane za komunikaciju u projektu dodatni su plus za sudjelovanje na ovom seminaru.

Na seminaru će sudjelovati oko 50 sudionika iz cijele Europe, a tri mjesta rezervirana su za sudionike iz Hrvatske, i to 1 sudionik iz područja općeg (školskog) obrazovanja, 1 sudionik iz područja strukovnog obrazovanja i osposobljavanja te 1 sudionik iz područja visokog obrazovanja.

Agencija zadržava pravo izmjene broja sudionika iz Hrvatske.

 

Organizator seminara osigurat će smještaj i obroke za vrijeme trajanja aktivnosti te pokriva troškove organizacije. Agencija za mobilnost i programe EU sufinancirat će troškove puta u iznosu od najviše 400,00 EUR, a sudionik će bez obzira na cijenu putne karte doprinijeti troškovima u iznosu od 450,00 HRK.

 

Zainteresirani sudionici trebaju se prijaviti putem registracijskog obrasca. Krajnji rok za prijavu na seminar je 13. travnja 2018. godine.

 

Više informacija možete pronaći u sljedećim prilozima:

 

Za sva pitanja u vezi seminara molimo vas da se obratite na naš e-mail  tca_obrazovanje@mobilnost.hr, uz obvezno navođenje područja za koje se prijavljujete

 
datum otvaranja:
datum zatvaranja: 13.04.2018.
otvoren: Ne
datum objave: 29.03.2018.