Primjeri dobre prakse

Dobra praksa

Kvaliteta provedbe i rezultata projekata u središtu je programa Erasmus+. Nacionalne agencije zadužene za njegovu provedbu projektima izuzetno visoke kvalitete dodjeljuju oznaku primjera dobre prakse. Od početka provedbe programa Erasmus+ korisnici s područja Republike Hrvatske koordinatori su u 233 projekta primjera dobre prakse, a u svojstvu partnera  sudjelovali su u  847 takvih projekata.

 

Posebno kvalitetni i značajni primjeri dobre prakse dobivaju status uspješne priče, o čemu odluku donosi Izvršna agencija za obrazovanje, audiovizualnu politiku i kulturu.

 

Do rujna 2020. devet je takvih projekata u kojima su hrvatski korisnici koordinatori i 24 projekta u kojima su projektni partneri.

 

Na sljedećim poveznicama pogledajte hrvatske primjere dobre prakse programa

Erasmus+Europske snage solidarnosti i Uspješne priče sudjelovanja korisnika iz Republike Hrvatske u programu Obzor 2020.

 

Primjeri dobre prakse - Slika 1

 

Na Platformi programa Erasmus+ za rezultate projekta možete pronaći sveobuhvatan pregled projekata koji se financiraju u okviru programa uključujući primjere dobre prakse i priče o uspjehu.