Poziv na prijavu za sudjelovanje na seminaru u okviru aktivnosti transnacionalne suradnje (TCA) programa Erasmus+ u području strukovnog obrazovanja i osposobljavanja, obrazovanja odraslih te općeg obrazovanja: „Cross-sectorial TCA Professionalisation - ‘The Impact of Staff Mobility“; Zandvoort, Niozozemska; 13. - 15. lipnja 2018.; rok za prijavu: 17. travnja 2018.

Agencija za mobilnost i programe EU poziva vas na prijavu za sudjelovanje na međusektorskom seminaru pod nazivom: Cross-sectorial TCA Professionalisation - ‘The Impact of Staff Mobility’koji će se održati u Zandvoortu, Nizozemska, u razdoblju od 13. do 15. lipnja 2018. 

 

Budući da je seminar međunarodnog karaktera, radni jezik je engleski.

 

Tema ovog seminara  je učinak Erasmus+ projekata u okviru Ključne aktivnosti 1 (mobilnost osoblja) na profesionalni  razvoj osoblja uključenog u međunarodne mobilnosti kao i doprinos Erasmus+ projekata razvoju i internacionalizaciji obrazovanja i osposobljavanja.

Svrha seminara je unaprjeđivanje znanja te razmjena iskustva i dobrih praksi u provedbi Erasmus+ KA1 projekta mobilnosti osoblja iz različitih obrazovnih sektora, s posebnim naglaskom na učinak projekata.  Očekuje se da će sudionici  tijekom seminara uspostaviti nove kontakte u svrhu buduće međunarodne suradnje te unaprijediti znanja vezana za: integraciju rezultata Erasmus+ KA1 mobilnosti osoblja u Europski razvojni plan organizacije;   utvrđivanje i mjerenje utjecaja Erasmus+ KA1 mobilnosti na profesionalni razvoj nastavnog i drugog osoblja; određivanje područja za poboljšanje kvalitete sadašnjih i budućih Erasmus+ KA1  projekata.

 

Ciljana skupina

Seminar je namijenjen predstavnicima organizacija uključenih u Erasmus+ projekte u okviru Ključne aktivnost 1 koje upućuju osoblje na mobilnost: projektnim koordinatorima, menadžmentu/ravnateljima, donositeljima politika, članovima odbora,  strateškim savjetnicima.

 

Na seminaru će sudjelovati oko 80 sudionika iz različitih europskih zemalja, a najviše 4 mjesta rezervirana su za sudionike iz Hrvatske, i to 2 sudionika iz područja strukovnog obrazovanja i osposobljavanja, 1 sudionik iz područja obrazovanja odraslih te 1 sudionik iz područja općeg (školskog) obrazovanja.

 

Agencija zadržava pravo izmjene broja sudionika iz Hrvatske.

 

Nizozemska nacionalna agencija osigurat će smještaj te pokriva troškove organizacije i obroka tijekom seminara. Agencija za mobilnost i programe Europske unije sufinancira troškove puta u iznosu do najviše 400,00 EUR. Sudionici su obvezni doprinijeti putnim troškovima iznosom od 450,00 HRK, bez obzira na cijenu karte.

   

Zainteresirani sudionici trebaju se prijaviti putem registracijskog obrasca.

Krajnji rok za prijavu je 17. travnja 2018. godine.

 

Više informacija možete pronaći u sljedećim prilozima:

 

Za sva pitanja u vezi seminara molimo Vas da se obratite na našu e-mail adresu tca_obrazovanje@mobilnost.hr uz obvezno navođenje područja za koje se prijavljujete.

datum otvaranja: 10.04.2018.
datum zatvaranja: 17.04.2018.
otvoren: Ne
datum objave: 10.04.2018.