Prijeđi na glavni sadržaj
HOME / Obavijesti /
Erasmus+ predstavljen na državnom stručnom skupu NCVVO-a

Erasmus+ predstavljen na državnom stručnom skupu NCVVO-a

Opatija, 20. veljače - Ravnateljica Agencije za mobilnost i programe Europske unije mr. sc. Antonija Gladović sudjelovala je 20. veljače na otvaranju trodnevnog državnog stručnog skupa Cjelovito vanjsko vrednovanje – poticaj unapređivanju kvalitete predtercijarnoga obrazovanja. Skup se održava u organizaciji Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja, a namijenjen je ravnateljima osnovnih i srednjih škola i učeničkih domova.

 

Tijekom izlaganja o programu Erasmus+ kao instrumentu jačanja kvalitete obrazovanja ravnateljica Agencije za mobilnost i programe Europske unije predstavila je rezultate istraživanja „K internacionalizaciji obrazovanja – sudjelovanje Republike Hrvatske u Programu za cjeloživotno učenje“ u kojem se ističe središnja uloga ravnatelja u razvoju i provedbi europskih projekata.

 

Na skupu su među ostalima sudjelovali i ministar znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Pavo Barišić, potpredsjednik Hrvatskog sabora i član saborskog Odbora za obrazovanje, znanost i kulturu akademik Željko Reiner te drugi dužnosnici, predstavnici agencija iz područja obrazovanja i drugih obrazovnih ustanova.

datum objave: 21.02.2017.