Poziv na proslavu 20 godina Europske volonterske službe koja će se održati 14.listopada u Tehničkom muzeju u Zagrebu

Poziv na proslavu 20 godina Europske volonterske službe koja će se održati 14.listopada u Tehničkom muzeju u Zagrebu  - Slika 1 Poziv na proslavu 20 godina Europske volonterske službe koja će se održati 14.listopada u Tehničkom muzeju u Zagrebu  - Slika 2 Poziv na proslavu 20 godina Europske volonterske službe koja će se održati 14.listopada u Tehničkom muzeju u Zagrebu  - Slika 3

Agencija za mobilnost i programe EU poziva sadašnje i buduće korisnike i provoditelje projekata Europske volonterske službe, sadašnje i bivše EVS volontere, suradnike Agencije u području EVS-a te sve mlade zainteresirane za volontiranje u okviru programa Erasmus+ na proslavu 20. godišnjice Europske volonterske službe.

 

 

Nakon niza informativnih radionica održanih diljem Hrvatske, Agencija za mobilnost i programe EU nastavlja obilježavati 20 godina Europske volonterske službe - jednog od najuspješnijih programa Europske komisije koji je do sada omogućio da više od sto tisuća volontera da svoj doprinos cilju u koji vjeruju.

Proslava će se održati u petak, 14.10.2016., u Tehničkom muzeju Nikola Tesla

(Savska cesta 18), u Zagrebu, od 13:00 do 17:00.

 

Osim što ćemo proslaviti prvih 20 godina EVS-a, službena proslava omogućit će upoznavanje i razmjenu prakse među postojećim korisnicima te pružiti uvid u praktičnu provedbu EVS projekata svim prisutnima. Predstavit ćemo primjere dobre prakse te kroz razgovor s EVS organizacijama i volonterima uzvanicima prezentirati učinak koji sudjelovanje u EVS-u ima u odnosu na kapacitete i kompetencije EVS organizacija te na osobni i profesionalni napredak samih pojedinaca i volontera. Nagradit ćemo EVS korisnike te pozvati sve zainteresirane da i sami postanu EVS akteri.

 

Program proslave možete preuzeti OVDJE.

 

Molimo da svoje sudjelovanje na proslavi potvrdite ispunjavanjem obrasca najkasnije do utorka, 27. rujna 2016. godine. Potvrdu sudjelovanja primit ćete elektroničkom poštom po isteku roka za prijavu. U slučaju ispunjavanja prijave i naknadne potrebe odustanka, molimo da otkažete svoje sudjelovanje slanjem poruke na evs@mobilnost.hr.

 

Napomena: Agencija za mobilnost i programe Europske unije ne financira troškove putovanja, smještaja ili dnevnice.

 

Kako biste ispunili prijavni obrazac, kliknite OVDJE!

 

Akreditirani EVS korisnici dobit će zaseban poziv na svoje kontakt adrese s drugom poveznicom na prijavni obrazac.

 

datum objave: 14.09.2016.