U Zagrebu održan Informativni dan o programu Erasmus+ za područje sporta

U petak, 3. ožujka u hotelu Westin u Zagrebu održan je Informativni dan o programu Erasmus+ za područje sporta. Događaj je otvorio Darko Vučić, zamjenik državne tajnice za sport.

 

Program je počeo panel diskusijom o pripremi i provedbi projekata na kojoj su sudjelovali  Aleksandra Ličanin iz Međimurske županije, Mirna Hajnić iz Fitnes učilišta, Ante Sarjanović iz Hrvatskog akademskog odbojkaškog kluba Mladost i Ivo Bašić iz Stolnoteniskog kluba Marathon.

 

Raspravljali su o iskustvima voditelja projekata iz organizacija koje su dobile potporu iz programa Erasmus+: sport.

 

Ana Koruga, voditeljica Odjela za mobilnost u području mladih Agencije za mobilnost i programe Europske unije, i Alma Papić iz Hrvatskog olimpijskog odbora predstavile su promjene pravila u podnošenju prijava u odnosu na prethodnu godinu te administrativna i financijska pravila za podnošenje prijedloga za projekte.

Završna razmatranja održale su Marija Crnković iz Središnjeg državnog ureda za sport i Alma Papić iz Hrvatskog olimpijskog odbora.

 

Konferencija je zatvorena prezentacijama odobrenih projekata, što se pokazalo kao izvrsna prilika za razgovor potencijalnih prijavitelja s voditeljima projekata iz organizacija koje su dobile potporu iz programa Erasmus+ za područje sporta.

 

Prezentacije

 

datum objave: 03.03.2017.