HOME / Novosti /
Fotonatječaj: Proslavimo 10 milijuna korisnika Erasmusa!

Fotonatječaj: Proslavimo 10 milijuna korisnika Erasmusa!

Od 1987. godine program Erasmus+ i njegovi programi prethodnici svojim korisnicima omogućuju neprocjenjive prilike za osobni i profesionalni rast i razvoj vještina. Broj osoba koje su od početka njegove provedbe imale koristi od Erasmusa ove je godine dosegao čak 10 milijuna, a taj broj ne prestaje rasti!

 

Kako bismo zajednički proslavili ovaj nevjerojatan uspjeh i više od 30 godina provedbe programa, Erasmus+ je odlučio organizirati fotonatječaj. Ovaj će natječaj na jednom mjestu okupiti fotografije i uspomene iz čitavog tridesetogodišnjeg razdoblja, potaknuti nas da se prisjetimo lijepih trenutaka, a kroz fotografije prikazati i evoluciju ovog uspješnog programa od njegovih početaka. Na sudjelovanje su pozvani svi bivši sudionici u bilo kojem od sektora Erasmus+ programa, kao i programa prethodnika - Comenius, Leonardo Da Vinci, Grundtvig, Mladi na djelu.

Do 13. siječnja 2020. godine odaberite jednu specifičnu fotografiju koja će uz kratak tekst najbolje dočarati vaše iskustvo i ulogu koju je ovaj program imao u vašem životu.

 

Pomozite nam ispričati priču koja traje od 1987. godine!

 

Sudjelujte u natječaju preko sljedeće poveznice: https://pr.easypromosapp.com/p/883663

datum objave: 24.12.2019.