Prijavite se na radionice pisanja Projekata solidarnosti! Čekamo vas u Splitu i Zagrebu

Agencija za mobilnost i programe EU poziva vas na predstavljanje programa Europskih snaga solidarnosti i radionice pisanja projekata solidarnosti, koje će se održati početkom rujna u Splitu i Zagrebu.

 

Radionice su besplatne i namijenjene su svim organizacijama i pojedincima (od 18 do 30 godina) koji su zainteresirani upoznati se s mogućnostima programa Europskih snaga solidarnosti te dobiti uvid u prijavu i provedbu Projekata solidarnosti u svojim zajednicama. Polaznici će se tijekom radionica o svojim projektnim idejama moći posavjetovati s djelatnicima Agencije za mobilnost i programe EU.

 

Predviđeno trajanje radionica je šest sati.

Prijavite se na radionice pisanja Projekata solidarnosti! Čekamo vas u Splitu i Zagrebu - Slika 1

 

Radionica u Splitu održat će se 3. rujna 2019.  s početkom u 10 sati u prostorijama Info zone, na adresi Jerina 1.  Na ovu se radionicu možete prijaviti do 30. kolovoza 2019.  OVDJE.

 

Radionica u Zagrebu održat će se 11. rujna 2019. s početkom u 10 sati u prostorijama Leksikografskog zavoda Miroslava Krleže, na adresi Frankopanska 26. Na ovu se radionicu možete prijaviti do 6. rujna 2019. OVDJE.

 

Agencija za mobilnost i programe EU može refundirati putne troškove javnog prijevoza, no, prije kupovine putnih karata obavezno nas kontaktirajte preko maila: ess@mobilnost.hr

 

Više informacija o prijavi projekata (uključujući mogućnost besplatnog savjetovanja, dostupni proračun i upute za ispunjavanje prijavnih obrazaca) potražite na našim mrežnim stranicama

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na ess@mobilnost.hr, a više informacija o programu pročitajte na internet stranici Europske snage solidarnosti.

datum objave: 06.08.2019.