HOME / Novosti /
Radionice pisanja projektnih prijava Erasmus+ za osobe koje rade s mladima - Karlovac, Šibenik, Čakovec i Slavonski Brod

Radionice pisanja projektnih prijava Erasmus+ za osobe koje rade s mladima - Karlovac, Šibenik, Čakovec i Slavonski Brod

Za sve one koji rade s mladima u svojoj lokalnoj zajednici, imaju projektnu ideju u području neformalnog obrazovanja i interes za međunarodnu suradnju te žele doznati koje su mogućnosti financiranja projekta u sklopu programa Erasmus+, Agencija za mobilnost i programe Europske unije tijekom ožujka organizira četiri radionice u Karlovcu, Šibeniku, Čakovcu i Slavonskom Brodu.

 

Na radionicama će sudionici dobiti korisne informacije o tome kako uspješno napisati i prijaviti kvalitetan projektni prijedlog za natječaj u sklopu programa Erasmus+ za aktivnost mobilnosti osoba koje rade s mladima.

 

Radionice su namijenjene isključivo potencijalnim prijaviteljima, novim i manje iskusnim organizacijama koje rade s mladima te osobama koje rade s mladima i žele naučiti kako uspješno napisati i prijaviti projekt mobilnosti u sklopu programa Erasmus+ za navedene aktivnosti.

 

Radionice će se održati u više gradova u suradnji s Eurodesk multiplikatorima, organizacijama koje pružaju informacije o europskim mogućnostima za mlade. U prvom ciklusu održavanja radionica surađivat ćemo s organizacijama  Mladi u EU iz Šibenika, Carpe Diem iz Karlovca, ACT Grupom iz Čakovca i Europskim domom iz Slavonskog Broda.

 

Raspored radionica:

Datum Grad Prostor Program Rok prijave
6. ožujka 2018. Karlovac Carpe Diem link 2. ožujka 2018.
9. ožujka 2018. Šibenik Mladi u EU link 6. ožujka 2018.
13. ožujka 2018. Čakovec ACT Grupa link 9. ožujka 2018.
16. ožujka 2018. Slavonski Brod Europski dom link 13. ožujka 2018.

 

 

Svi zainteresirani mogu se prijaviti za sudjelovanje putem prijavnog obrazaca koji se nalazi na poveznici.

 

Sudjelovanje na radionicama je besplatno, ali broj sudionika na radionicama je ograničen te Agencija zadržava pravo odabira sudionika sukladno motivaciji prijavljenih. Odabrani sudionici će zajedno s potvrdom sudjelovanja primiti i detaljan raspored radionice za koju su odabrani najkasnije u roku dva radna dana nakon zatvaranja prijava. Za dodatne informacije obratite se e-mailom na mladi@mobilnost.hr.

datum objave: 08.02.2018.