Radionice za pisanje projekata programa Erasmus+: Sport

Središnji državni ured za šport i Hrvatski olimpijski odbor zajednički organiziraju radionice za informiranje potencijalnih prijavitelja projekata za područje sporta u sklopu programa Erasmus za rok 4. travnja 2019. godine. Na radionicama će sudionici dobiti osnovne informacije o programu Erasmus+: Sport, saznati informacije o kriterijima prihvatljivosti za Suradnička partnerstva, Mala suradnička partnerstva i Neprofitne europske sportske događaje. Predstavit će se i jedan od primjera dobre prakse te kriteriji za kvalitetnu provedbu projekata.

 

Radionica za područje Slavonije, Baranje i Srijema održat će se 23. siječnja 2019. u Osijeku. Program možete pročitati ovdje, a više informacija i prijavni obrazac objavljeni su na poveznici.

 

Radionica za područje središnje Hrvatske održat će se u prvoj polovici veljače u Zagrebu. Nacionalni infodan i radionica za  potencijalne prijavitelje koji su propustili sudjelovati na regionalnim radionicama održat će se u prvoj polovici veljače u Zagrebu, nakon Infodana u Bruxellesu. Točan datum i mjesto održavanja bit će naknadno objavljeni.

 

Radionice za pisanje projekata programa Erasmus+: Sport - Slika 1

datum objave: 22.01.2019.