Uvodni sastanci za korisnike Erasmus+ projekata

U protekla tri mjeseca Agencija za mobilnost i programe Europske unije organizirala je uvodne sastanke za svoje korisnike kako bi ih upoznala s projektnim procesima, ugovornim obvezama, financijskim aspektima, područjem diseminacije i iskorištavanja rezultata te im pružila podršku za što kvalitetniju provedbu njihovih projekata.

 

10. rujna Agencija je održala sastanak za korisnike programa Erasmus+ iz područja mladih Ključne aktivnosti 1 - Mobilnost pojedinaca u području obrazovanja, osposobljavanja i mladih (KA1); Strateška partnerstva (KA2) i projekte u okviru Dijaloga s mladima (KA3), kojima su odobreni projekti pristigli na drugi rok, 30. travnja 2019. godine.

 

Uvodni sastanci za korisnike Erasmus+ projekata - Slika 1

 

16. rujna održan je sastanak za korisnike programa Erasmus+ Ključna aktivnost 2: Strateška partnerstva u okviru kojeg je predstavljeno 12 projekata odobrenih za financiranje: 5 projekata u području strukovnog obrazovanja i osposobljavanja i 7 projekata u području obrazovanja odraslih.

 

Uvodni sastanci za korisnike Erasmus+ projekata - Slika 2

 

24. rujna održan je Uvodni sastanak s korisnicima programa Erasmus+, Ključna aktivnost 2: Školska partnerstva (KA229) za područje odgoja i općeg obrazovanja, čije su projektne prijave na pozivu za 2019. godinu kvalitetom zadovoljile kriterije za financiranje. Riječ je o 165 projekata za koje će AMPEU dodijeliti ukupno 4.175.838,22 eura.

 

Uvodni sastanci za korisnike Erasmus+ projekata - Slika 3

 

Uvodni sastanci za korisnike Erasmus+ projekata - Slika 4

 

27. rujna održan je i uvodni sastanak za koordinatore projekata u sklopu programa Erasmus+, Ključne aktivnosti 2: Strateška partnerstva u području visokog obrazovanja.

 

Uvodni sastanci za korisnike Erasmus+ projekata - Slika 5

datum objave: 03.10.2019.