Potpora pri prijavi 2020.

Pojedinačna savjetovanja

Agencija za mobilnost i programe EU i ove godine pruža mogućnost savjetovanja za organizacije koje žele prijaviti projekt u okviru programa Erasmus+ za Ključnu aktivnost 1 (Mobilnost u svrhu učenja za pojedince) i Ključnu aktivnost 2 (Strateška partnerstva) u području odgoja i općeg obrazovanja.

 

Za Ključnu aktivnost 1 (KA1) savjetovanje je planirano u razdoblju od 9. do 23. siječnja 2020., a za Ključnu aktivnost 2 (KA2) od 18. do 28. veljače 2020. 

 

Povratnu informaciju možemo vam pružiti:

  • elektroničkom poštom,
  • telefonom (za iskusnije korisnike, samo za specifična pitanja) ili
  • na sastanku u Agenciji.

 

Više detalja o postupku savjetovanja potražite u obrascima. 

 

Obrazac sa svjetovanje projektnih prijava KA1 - rok za dostavu obrasca je 9. siječnja 2020. 

 

Obrazac za savjetovanje projektnih prijava KA2 - rok za dostavu obrasca je 14. veljače 2020. 

Informativno-edukativni seminari za program Erasmus+

Odjel za opće obrazovanje Agencije za mobilnost i programe Europske unije i ove godine organizira ciklus regionalnih radionica za pisanje projektnih prijedloga u području odgoja i općeg obrazovanja kao potporu potencijalnim prijaviteljima u upoznavanju s elementima kvalitete projekata u okviru programa Erasmus+ te u pripremi projektne prijave za natječaj Erasmus+ u 2020. godini.

Potražite informacije o radionicama.

Korisne prezentacije

Na poveznici  možete pronaći prezentacije s radionica za pisanje projektnih prijedloga za područje odgoja i općeg obrazovanja - Ključnu aktivnost 1 i Ključnu aktivnost 2, kao i webinare koje smo dosad održali za potencijalne prijavitelje.

 

 

Pripremili smo i upute za ispunjavanje prijavnih obrazaca: