Potpora pri prijavi 2021.

Pojedinačna savjetovanja

Agencija za mobilnost i programe EU i ove godine pruža mogućnost savjetovanja za organizacije koje žele prijaviti projekt u okviru programa Erasmus+ za Ključnu aktivnost 1 (Mobilnost u svrhu učenja za pojedince) i Ključnu aktivnost 2 (Partnerstva za suradnju) u području odgoja i općeg obrazovanja.  

 

Prije prijave za savjetovanje molimo dobro proučite dostupnu natječajnu dokumentaciju za 2021. godinu! 

 

Zbog velikog interesa za uslugu savjetovanja i ograničenih kapaciteta Agencije, uslugu savjetovanja KA1 prijava možemo pružiti prijaviteljima bez iskustva u provedbi Erasmus+ projekata ili onima s najviše jednim provedenim projektom. Korisnicima koji su bili nositelji konzorcija u KA1, proveli ili provode 2 ili više KA1 i/ili KA2 koordinatorskih projekata nismo u mogućnosti pružiti usluge savjetovanja KA1 projektnih prijavaNadalje, korisnicima koji su proveli ili provode 1 ili više KA201 koordinatorskih projekata nismo u mogućnosti pružiti usluge savjetovanja KA2 projektnih prijava. 

 

Za Ključnu aktivnost 1 (KA1) savjetovanje je planirano u razdoblju od 12. do 23travnja 2021.g., a za Ključnu aktivnost 2 (KA2) od 28. travnja do 5. svibnja 2021. g.  

 

Kako biste se prijavili za savjetovanje, molimo ispunite odgovarajući obrazac. Ovisno o kvaliteti nacrta prijave, nakon isteka roka za prijavu savjetovanja ponudit ćemo Vam jednu od dviju mogućnosti:  

 

  • savjetovanje na jednosatnom online sastanku (Microsoft Teams) 
  • savjetovanje putem e-pošte

 

Kvalitetu nacrta prijave procijenit ćemo uvidom u status Vaše prijave u sustavu. Uslugu savjetovanja možemo pružiti samo ustanovama čiji je prijavni obrazac ispunjen najmanje 80 %.   

 

Prijava za savjetovanje KA1 – rok 9. travnja 2021 

Prijava za savjetovanje KA2 – rok 26. travnja 2021. 

 

Kako bismo osigurali jednak pristup svima koji traže savjetovanje, prijavu možemo savjetovati samo jednom. 

 

Važna napomena:  

Agencija ni na koji način ne snosi odgovornost za ishod vrednovanja Vaše prijave, a prednost pred informacijama dobivenim od djelatnika Agencije ima Vodič kroz program Erasmus+ za 2021. g.  

 

 

Korisne prezentacije

Na poveznici  možete pronaći prezentacije s radionica za pisanje projektnih prijedloga za područje odgoja i općeg obrazovanja - Ključnu aktivnost 1 i Ključnu aktivnost 2, kao i webinare koje smo dosad održali za potencijalne prijavitelje.

 

 

Pripremili smo i upute za ispunjavanje prijavnih obrazaca: