Potpora pri prijavi 2019.

Informativno-edukativni seminari za program Erasmus+

Odjel za opće obrazovanje Agencije za mobilnost i programe Europske unije i ove godine organizira ciklus regionalnih radionica za pisanje projektnih prijedloga u području odgoja i općeg obrazovanja kao potporu potencijalnim prijaviteljima u upoznavanju s elementima kvalitete projekata u okviru programa Erasmus+ te u pripremi projektne prijave za natječaj Erasmus+ u 2019. godini. Informacije o radionicama možete saznati na sljedećoj poveznici.

Korisne prezentacije

Na poveznici niže možete pronaći prezentacije s radionica za pisanje projektnih prijedloga za područje odgoja i općeg obrazovanja Ključnu aktivnost 1 i Ključnu aktivnost 2, kao i webinare koje smo dosad održali za potencijalne prijavitelje:

 

Događanja

 

Pripremili smo i:

 

Pojedinačna savjetovanja

Agencija za mobilnost i programe EU i ove godine pruža mogućnost savjetovanja za organizacije koje žele prijaviti projekt u okviru programa Erasmus+ za Ključnu aktivnost 1 (Mobilnost u svrhu učenja za pojedince) i Ključnu aktivnost 2 (Strateška partnerstva) u području odgoja i općeg obrazovanja.

 

Povratnu informaciju možemo vam pružiti:

  • elektroničkom poštom,
  • telefonom ili
  • na sastanku u Agenciji.

 

U tu smo svrhu izradili obrasce za savjetovanje projektnih prijedloga koji su namijenjeni prijaviteljima projekata radi strukturiranja projektne ideje.

 

Ključna aktivnost 1 - Mobilnost u svrhu učenja za pojedince

 

Ključna aktivnost 2 - Strateška partnerstva (za inovacije i razmjenu dobre prakse te školska partnerstva)

 

Prije savjetovanja svakako proučite informacije o mogućnostima i uvjetima financiranja u Vodiču kroz program Erasmus+.

 

Ispunjeni obrazac o Vašem projektnom prijedlogu pošaljite na adresu elektroničke pošte odgojiopce@mobilnost.hr poštujući krajnji rok za njegovo slanje.

 

Rok za podnošenje obrasca za savjetovanje koncepta Vašeg projekta za Ključnu aktivnost 1 - Mobilnost u svrhu učenja za pojedince bio je 10. siječnja 2019. godine, a savjetovanja su održana od 14.-24. siječnja 2019. godine.

 

Rok za podnošenje obrasca za savjetovanje koncepta Vašeg projekta za Ključnu aktivnost 2 - Strateška partnerstva bio je 15. veljače 2019. godine, a savjetovanja su održana od 18.-28. veljače 2019. godine.